TV-pakker
Færdige TV-pakker med mulighed for tilvalg – du bestemmer, hvad du vil se
Inkluderet i alle vores TV-pakker
Til dig – uden merpris

ViaPlay og PlayMaker indgår som standard i alle vores TV-pakker – uden at du betaler ekstra for det. Vores TV-pakker består af henholdsvis Fuld pakke, Mellem pakke og Grund pakke.

Vi gør det nemt for dig
vores TV-pakker

For at gøre det ekstra nemt for dig, har vi på forhånd sammensat nogle forskellige og attraktive TV-pakker. Du kan frit vælge, hvilken af vores tre forskellige TV-pakker, der passer bedst til dig og dit behov. Der er lidt for enhver smag.

Til alle vores TV-pakker medfølger  uden beregning.

Alt det bedste fra ind- og udland
FULD PAKKE
675 KR./MD.
Se kanaler

Fuld pakken indeholder ikke mindre end 55 kanaler til fri afbenyttelse. Ønsker du yderligere TV kanaler, kan disse tilkøbes enkeltvis via vores Tilvalgskanaler.
Du får også 26 digitale radiokanaler med.

Når du ønsker et bredt udvalg
MELLEM PAKKE
495 KR./MD.
Se kanaler

Mellem pakken giver dig et bredt udvalg af de mest gængse kanaler – og ikke mindre end 38 kanaler er der at vælge imellem. Kombinér evt. med Viasat Film pakken.
Du får også 26 digitale radiokanaler med.

Med disse kanaler er du altid opdateret
GRUND PAKKE
235 KR./MD.
Se kanaler

Grund pakken giver dig 23 populære kanaler. Og har du lyst til flere TV kanaler, kan du tilkøbe præcis de Tilvalgskanaler, som du mangler. Fleksibelt og smart.
Du får også 26 digitale radiokanaler med.

Vi har gjort det nemt for dig
TV TILVALGSPAKKER

Suppler din TV-pakke med en eller flere Tilvalgspakker, så den passer perfekt til dig og din familie. Tilvalgspakkerne er sammensat, så du nemt og hurtigt kan vælge de vigtigste kanaler inden for feks. sport, film eller dokumentar.

Det er en forudsætning, at du har valgt én af vores tre TV-pakker, før du kan gøre brug af TV Tilvalgskanaler. 

bestil i dag

Det er faktisk ret nemt at bestille din TV-pakke hos os. Find blot ud af hvilke kanaler du ikke kan undvære, og gå så til vores samlede oversigt over vores TV-pakker. Her kan du se, om du kan få hvad du ønsker via en af vores TV-pakker eller om du skal supplere med nogle tilvalgskanaler.
Har du brug for yderligere hjælp, er vi kun et opkald væk.

Bestil nu
Ekstra TV kanaler med vores
Prøve programmer

Hos GramBynet har vi en særskilt kanal udelukkende til PRØVE PROGRAMMER. Her vil der typisk være TV kanaler i en begrænset periode, som vi ikke har i vores faste TV-pakker.


Her finder du det, du søger
FAQ – spørgsmål og svar

Vi har her samlet de mest almindelige spørgsmål, som vi dagligt bliver stillet hos GramBynet.
Finder du ikke hjælp her eller på vores samlede FAQ side, er du selvfølgelig altid velkommen til at  kontakte os.

Hvad er WEB TV? WEB TV er det samme som streaming. Og streaming foregår via PlayMaker. PlayMaker er en smart app, som du kan installere – kvit og frit – når du har en TV-pakke hos os. Med PlayMaker kan du tage alle dine TV kanaler med på farten. Du kan se alle dine TV-kanaler i Danmark og resten af EU. Få yderligere information her.
Hvem bestemmer, hvilke programmer der skal være i TV-pakkerne?

GramBynet stiller et bredt udbud af kanaler til rådighed for os. Ud fra disse sammensætter vi herefter de forskellige TV-pakker.

Hvem leverer TV kanalerne?

Det gør vores lokale samarbejdspartner ASOM-Net, som får kanalerne leveret gennem deres samarbejdspartnere Allente og Viaplay Group.

Hvor lang er opsigelsesperioden?

Løbende måned + 30 dage.
Det er opsigelsesperiode på både TV og internet. Formularen vedr. opsigelse udfyldes og sendes til: mail@grambynet.dk

Hent opsigelsesformular
Udfyld den digital, underskriv og mail den til os – eller print den ud, udfyld den, skriv under og kom ned forbi kontoret i åbningstiden – så hjælper vi dig med resten. Nemt og enkelt.

Hvordan indstiller jeg mit TV?

Nyt TV:

Følg denne vejledning vedr. opsætning af dit TV – GUIDE ASOM-Net TV
Sørg herefter for at disse koder er indtastet korrekt under indstillinger:

 

Eksisterende TV:

Gå ind under indstillinger på dit TV og sørg for at disse koder er indtastet korrekt under indstillinger:

Hvorfor hakker lyden på mit TV?

Det kan gå ud over en eller flere TV kanaler.
Det er vores erfaring at problemet oftest ligger i, at antennekabler og antennestik ikke er godt nok afskærmet og derfor kan f.eks. mobilsignaler trænge igennem.

Du kan købe nye godkendte antennekabler og antennestik i forskellige butikker. De er typisk påtrykt, at de er “Yousee” eller “Stofa godkendt”.

Du kan også bare købe dine antennekabler og antennestik direkte hos os. Så er du sikker på at du får det helt rigtige til dit GramBynet signal – og vi hjælper dig selvfølgelig med at finde det helt rigtige første gang.

Hvorfor kan jeg ikke se TV?
  • Har du samme problem på andre TV i boligen?
    Hvis ikke, tjek venligst om din egen installation lever op til kravene. Du kan se mere her Flimmer på skærmen.
  • Mangler du alle programmer i en TV pakke?
    Hvis dette er tilfældet, kan det være, at vores tekniker har sat et filter på en forkert husstand. Kontakt venligst supporten.
Hvorfor pixelerer billedet på mit TV?

Det kan gå ud over en eller flere TV kanaler.

Hos de fleste ligger fejlen i, at antennekabler og antennestik ikke er godt nok afskærmet og derfor kan f.eks. mobilsignaler trænge igennem.

Du kan købe nye godkendte antennekabler og antennestik i forskellige butikker.
De er det typisk påtrykt, at de er “Yousee” eller “Stofa godkendt”. Du kan også bare købe dine antennekabler og antennestik direkte hos os.
Så er du sikker på at du får det helt rigtige til dit GramBynet signal – og vi hjælper dig selvfølgelig med at finde det helt rigtige første gang.

ALT OM TV – klik her

Scroll to Top