Alt det vigtige om TV
GramBynet
Alt det vigtige – og lidt til – om
TV

Vores 3 grundpakker
Vi tilbyder tre TV-pakker: Grund pakken, Mellem pakken og Fuld pakken, der kan modtages via DVB-C antennesignal og web-tv.
Ved at opdele programudvalget i tre er vi i stand til at tilbyde nogle meget konkurrencedygtige produkter sammenlignet med vores konkurrenter, og udvalget er samtidig bestemt egenhændigt af foreningens egne medlemmer. Udover de tre TV-pakker er det muligt at tilvælge yderligere TV-kanaler blandt vores Tilvalgskanaler og man kan også tegne et abonnement på  TV2 PLAY Favorit + Sport til en meget favorabel pris.

Viaplay Film & Serier
Viaplay Film & Serier er inkluderet i alle vores Tv-pakker. Her får du adgang til et kæmpe katalog med en lang række film, serier og populære programmer fra både ind- og udland.
Viaplay Film & Serier er tilgængelig på både smart TV, smartphones, tablets og computer. På den måde har du adgang til ubegrænset streaming – både i Danmark og resten af EU.

Viaplay Total
GramBynet tilbyder også Viaplay Total, som byder på masser af sport og alle de populære film og serier – også for børn. Har du en TV-pakke hos ASOM-Net kan du på fordelagtige vilkår opgradere din Viaplay Film og Serier til Viaplay Total. Læs mere om Viaplay Total eller bestil opgradering på Min Side.

TV2 Play Favorit + Sport
Du kan som medlem af GramBynet bestille streaming kanalerne TV2 PLAY Favorit + Sport via Min Side.
Med TV2 PLAY Favorit + Sport kan du se samtlige af dine yndlingsserier, programmer og snigpremierer fra alle TV2s kanaler – enten live eller når det passer dig. Vælg mellem mere end 10.000 programmer fra alle TV2s kanaler.

Dette gælder for:
– ‘Grund pakken + TV2 Tilvalgspakken’ eller
– ‘Mellem pakken + TV2 Sport og TV2 Sport X’ eller
– ‘Fuld pakken’

PlayMaker (WEB-TV)

PlayMaker (WEB-TV)
Ønsker du at få fuld udbytte af dit TV abonnement hos GramBynet, kan vi anbefale at downloade PlayMaker appen. Med PlayMaker er det muligt at tage dine TV-kanaler med dig overalt. Du kan se dem på din computer, din tablet eller på din smartphone. Uanset om du er i Danmark eller resten af EU. Du finder yderligere information om PlayMaker under Streaming.

Opkrævning af TV-pakker
Dit TV-abonnement opkræves kvartalsvis i januar, april, juli samt oktober måned. Ved ejendomshandler indgår dit TV-abonnement i den almindelige refusionsopgørelse. Ved lejeboliger kan dit TV-abonnement opkræves ved lejer eller ejer efter aftale. Ved manglende betaling er det ejeren, der hæfter for TV-abonnementet.

Flimmer på skærmen
Hvis du vil undgå flimmer på din TV-skærm, så tag et kig på denne guide.

Pakkeskift
Ved TV-pakkeskift skal en af foreningens teknikere foretage en montering eller afmontering af et filter i den stander, der er placeret i nærheden af din bolig.
Ændring af programpakke kan ske pr. den 1. i hver måned.
Ændringen træder først i kraft efter filterafgift er indbetalt.
Ændringen kan foretages på Min Side eller ved henvendelse på kontoret i åbningstiden samt pr. e-mail.

Pakke skift ved indflytning af ny lejer/ejer er gebyrfrit inden for de første 30 dage fra overtagelse af lejlighed/ejendom. Hvis der ønskes pakkeskift efter de 30 dage, henvises til den normale pakkeskift.
Se aktuelle priser

Tilbehør
Vores medlemmer har mulighed for at købe forskelligt tilbehør på kontoret, samt få råd og vejledning i brug af disse. Se oversigten over Tilbehør.

CONAX CA-Modul (CAM)
Modulet bruges til at læse og åbne digitalt og krypteret indhold. Du skal således bruge en kortlæser enhed (modul) i f.eks. dit TV for at kunne åbne for indholdet. Du kan købe CONAX CA-Modulet hos ASOM-Net. Find prisen HER.

MPEG4
MPEG = Motion Picture Expert Group. MPEG4 er meget kort fortalt en måde hvorpå man kan komprimere digital lyd og billeder på, så det kan distribueres videre.

Scroll to Top